Rouwvervoer

Een persoonlijke keuze rouwauto in Den Haag


De rouwauto in Den Haag wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad om van het rouwcentrum of woonhuis naar de begraafplaats, kerk en/of crematorium te rijden. Doorgaans wordt hier niet veel aandacht aan geschonken.  Bij Stijl en Traditie zijn wij van mening, dat het beeld in Nederland bepaald wordt door grote deinende Amerikaanse en strak geveerde Duitse auto’s. Wij zijn van mening dat dit niet nodig is. De rouwauto in Den Haag mag best een beetje "cachet" zijn, het is niet zomaar een ritje.

Het is de laatste rit van uw overleden dierbare. Daarom is er bij Stijl en Traditie de mogelijkheid voor een meer persoonlijke rouwauto voor in Den Haag, een auto die waarschijnlijk beter past bij diegene, een auto waarbij de bloemen wel goed zichtbaar zijn, een auto, die zijn of haar lievelingsauto is geweest of gewoon een rouwauto, die niet zo “zwaar”en “somber” is of omdat de auto zo mooi gevonden wordt.

Meer weten over onze mogelijkheden voor rouwauto in Den Haag?

Wilt u meer weten over ons rouwvervoer in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met Stijl en Traditie op. U kunt Stijl en Traditie inschakelen voor rouwauto in Den Haag, ook als u geen gebruik maakt van de verdere services. 

De auto’s, Daimler, Traction Avant, DS (Snoek) en CX zijn allen rouwauto’s en worden naast de vaste inzet door Stijl & Traditie Uitvaartzorg in heel Nederland ingezet, of u nu wel of niet gebruik maakt van de uitvaartverzorging van Stijl en Traditie. De auto’s zijn te bestellen door particulieren en uitvaartondernemers.

  • Rouwauto

    Daimler
  • Rouwauto

    Citroen DS
  • Rouwauto

    Traction Avant